Descargar AudioLibro Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona de Eloi Babiano

Descargar AudioLibro Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona de Eloi Babiano año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona
 • Autor del audiolibroEloi Babiano
 • Fecha de publicación: 20/10/2007
 • EditorialVIENA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónArte
 • ISBN: 9788483304358
 • Valoración del audiolibro: 8.73 de un máximo de 10
 • Votos: 700
 • Autor(a) de la reseña: Clementa Morrell
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.79 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 13/8/2018
 • Duración: 3 horas con 34 minutos (140 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - ATRAC - FLAC - MP3 - MPEG4 - WMA (compresión DEB - RPM - ARC - ZIP - RAR - TAR.GZ - LZ)
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Duración del resumen (audio): 26 minutos (16.5 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - Google Drive - Send U It - Mediafire - FileHosting - FreakShare - BitShare - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Antoni Rovira i Trias, arquitecte municipal de Barcelona durant la darrera meitat del segle XIX, destaca com a autor d’alguns dels mercats més significatius de Barcelona (el Born, la Concepció, Sant Antoni i Hostafrancs, entre d’altres), de l’antic escorxador situat també a Hostafrancs i de diversos edificis i elements urbanístics ben coneguts a la ciutat —com ara el Museu de Geologia, la Font de les Tres Gràcies de la plaça Reial, el campanar de Gràcia, l’Ajuntament de Sant Martí de Provençals o el conjunt d’edificis del passatge del Comerç— i fora d’aquesta. L’any 1859 va guanyar el concurs per urbanitzar l’Eixample de Barcelona amb un interessant projecte basat en el creixement natural de la ciutat. Però aquest fet, paradoxalment, lluny de donar una nova projecció a la seva trajectòria professional, va fer caure el seu nom en l’oblit, ja que el Govern central, per motius que fins ara mai no s’han arribat a concretar, va decidir unilateralment aplicar un altre projecte per a l’expansió de Barcelona: el conegut pla Cerdà.En aquest llibre l’historiador Eloi Babiano pretén reivindicar la figura d’un excel·lent professional, un personatge avui encara pràcticament desconegut que, amb tot, va contribuir a fer més gran la història de la ciutat amb una visió sorprenentment moderna de l'arquitectura. Les més de 150 il·lustracions del volum, que inclouen fotografies històriques, projectes, mapes i gravats de l'època, així com fotografies actuals, complementen l'homenatge a la figura d'aquest insigne arquitecte.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial VIENA

Otros audiolibros del año 2007

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Arte