Descargar AudioLibro Enderroc i Reconstruccio de Carles Hac

Descargar AudioLibro Enderroc i Reconstruccio de Carles Hac año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Enderroc i Reconstruccio
 • Autor del audiolibroCarles Hac
 • Fecha de publicación: 27/3/2007
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónArte
 • ISBN: 9788496639850
 • Valoración del audiolibro: 9.41 de un máximo de 10
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Micaila Lozano
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.45 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 12/9/2018
 • Duración: 3 horas con 6 minutos (126 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: Musepack - MPEG4 - WMA - WMA Lossless - MP3 - FLAC - WAV (compresión TBZ - ZIP - ARJ - TGZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Duración del resumen (audio): 17 minutos (13 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent Funk - Microsoft OneDrive - Google Drive - Mediafire - Hotfile - FreakShare - 1337x - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’assaig Enderroc i reconstrucció gira, persistentment i alhora ben diferentment, al voltant de l’impuls creatiu i del subsegüent procés de creació literària i artística. Aquesta reflexió circular i poètica va bastint un edifici textual al·legòric d’aquell impuls. I, tot al llarg del llibre, aquesta arquitectura simbòlica es va enderrocant i reconstruint per si mateixa mitjançant l’embat teòric d’interpretacions de l’obra d’artistes, poetes i filòsofs que han abordat les especificitats de la creació i de les seves conseqüències a diversos nivells, en les lletres, l’art, la societat i l’individu. Així, hi entren en joc raonaments i disquisicions a l’entorn de clàssics com ara els presocràtics, Kafka, Artaud, Novalis, Nietzche, Schiller, Lautréamont, Hegel, Jarry i molts més, i de pensadors, artistes i poetes contemporanis, com Lacan, Derrida, Deleuze, Guinovart, Miró, Tàpies, Ràfols-Casamada, Valls-Baqué, Bartolotzzi, Dolors Miquel, Eugènia Balcells, Brossa, Bauçà, i etcètera, o com alguns de ben joves, com, per exemple, Arnau Pons, Lluís Calvo, David Ymbernon, Martí Sales i Roger Costa-Pau, entre molts altres, contradictoris i fins i tot antagònics, tot passant per tendències i moviments (com el Romanticisme, les avantguardes i la postmodernitat) que han forjat la cultura contemporània. I ben sovint, el text. l’assaig, pren, sense cap salt abrupte ni estridències, la forma de paràboles que superen engrescadorament el marc de la raó com a eina de coneixement, la qual hi és qüestionada de soca-rel. El ensayo Derribo y reconstrucción gira, persistentemente ya la vez muy diferente, alrededor del impulso creativo y del subsiguiente proceso de creación literaria y artística. Esta reflexión circular y poética construyendo un edificio texto aleg&

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial AROLA

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Arte