Descargar AudioLibro L Increible Vestit Minvant de Romul Brotons

Descargar AudioLibro L Increible Vestit Minvant de Romul Brotons año 2011

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Increible Vestit Minvant
 • Autor del audiolibroRomul Brotons
 • Fecha de publicación: 8/3/2011
 • EditorialALBERTI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónArte
 • ISBN: 9788472460904
 • Valoración del audiolibro: 9.72 de un máximo de 10
 • Votos: 433
 • Autor(a) de la reseña: Virgines Romero García
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.48 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 21/8/2018
 • Duración: 2 horas con 2 minutos (84 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WavPack - WMA - MP3 - FLAC - Shorten - MOD - MPEG4 - WAV (compresión TZO - ZIP - BZ - TAR - TZ - RAR - IMG)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: KickAssTorents - Uploaded - FreakShare - LimeTorrents - Amazon Drive - Dropbox - Torrent - FileServe - BitShare - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Com es banyaven les catalanes al segle XIX? Com era el primer vestit de bany? Quan aparegué el biquini? Quan fou autoritzat el topless a Catalunya?. Totes les respostes i moltes més, les trobareu a: l’increïble vestit minvant El vestit de bany és el mínim de roba que una societat està disposada a tolerar en públic i, per tant, constitueix el reflex moral d’un país i d’una època. Cap a 1860 va aparèixer la primera indumentària específicament concebuda per permetre el bany públic femení, el model princess, que deixava solament la cara i les mans al descobert, però la decidida incorporació de la dona als plaers de l’aire lliure faria que ben aviat s’iniciés una reducció imparable. De manera gens casual, els grans canvis socials experimentats durant els darrers dos-cents anys, especialment als païsoa occidentals, han anat acompanyats d’una vertiginosa nminva de les dimensions dels vestit de bany, amb una relació inversament proporcional entre el grau de desenvolupament i la quantitat de roba exigible. Dels bombatxos al tanga, passant pel mallot i el biquini, una història de moral, prejudicis, modes, sensualitat, audàcia i alliberament. O el que és el mateix: el prodigiós viatge de l’increïble vestit minvant El text va acompanyat de 255 imatges, provinents majoritàriament d’anuncis de l’època publicats en diaris i revistes, tant nacionals com estrangers.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2011

Otros audiolibros en el idioma Catalán